Резервации вече се приемат на тел: 088 565 1551 Голямото новогодишно

...
Резервации вече се приемат на тел: 088 565 1551 Голямото новогодишно
Коментари Харесай

Незабравим старт на 2024-та година в DOCK 5 Night Club

Резервации към този момент се одобряват на тел: 088 565 1551

Голямото новогодишно празненство в DOCK 5 Night Club е събитието, с което ще дадете неповторим  старт на идната година. Купонът ще бъде озвучен от най-хубавите DJ-и, а осъществяванията на поп-фолк звездите Мирела и Джена ще създадат нощта още по-запомняща се.

Ако обичате изтънчен музикален декор, виртуозният цигулар Начко Богданов ще ви завладее с неповторимите си осъществявания. С лъка той лети по струните и пленява сетивата на ценителите.

От DOCK 5 Night Club са подготвили два куверта, с цел да създадат вашето прекарване още по-специално: VIP куверт е на цена от 90 лв. и STANDARD куверт, е на стойност 70 лв.. И в двата е включена таксата за вход, с цел да можете да се потопите напълно във веселбата и магията на новогодишното празненство.

DOCK 5 Night Club ви кани да станете част от този паметен миг и да отпразнувате дружно с екипа започването на 2024-та година с доста наслада, танци и незабравими мемоари. „ Пригответе се за нощ, която няма да забравите и си я запишете като начало на нещо неповторимо и вълнуващо ”, дават обещание от хитовия бургаски клуб на Морска гара.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР